НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Паучі VELO Tropic Breeze MINI: особливості та спосіб використання

Паучі VELO Tropic Breeze MINI: особливості та спосіб використання

Читати grad.ua у  

На правах реклами.
Ця продукція містить нікотин і викликає залежність. Ця продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Паучі VELO 

Нікотинові паучі являють собою нікотин у новому форматі без тютюну. Продукт пропонується виробником British American Tobacco ("Бритіш Американ Тобакко") за запатентованою формулою, завдяки якій нікотин рівномірно вивільняється під час споживання паучів. Особливість продукту в тому, що він містить нікотин, але при цьому в його складі повністю відсутній тютюн.

VELO Tropic Breeze MINI – це один із різновидів зі смаком тропічних фруктів. У форматі "міні" представлені паучі зменшеного розміру та з мінімальним рівнем міцності, порівняно з іншими форматами. Вони призначені для тих, хто тільки починає знайомство з VELO. Більш детально з новинкою можна ознайомитися на сторінці офіційного сайту — https://go-velo.com.ua/products/tropic-breeze-medium-mini.

Як використовувати нікотинові паучі

Користуватися продукцією бренду дуже легко: достатньо розмістити один пауч між верхньою губою та яснами, використовувати його до 30 хвилин, а потім утилізувати. У кришці банки знаходиться спеціальний відсік, куди можна помістити використані паучі. Користуватися продуктом можна без допомоги рук: захопіть язиком VELO прямо з упаковки — це гігієнічно, а в міру досвіду ви зможете робити це всього за кілька секунд.

Використовуючи нікотинові подушечки, ви можете відчути поколювання. Це означає, що нікотин почав вивільнятися. При подальшому споживанні продукту відчуття поколювання зменшиться і стане куди менш помітним.

Що знаходиться всередині VELO Tropic Breeze MINI

Продукція бренду представлена декількома форматами – Mini, Slim і Regular. У кожному з них є нікотинові паучі з різними смаками і рівнями міцності. Однак у всіх випадках склад VELO буде однаковим:

  • нікотин;

  • вода;

  • мікрокристали целюлози;

  • ароматизатори та підсолоджувачі, які можуть відрізнятися у різних продуктів.

Нікотинові паучі мають приємний запах, а використання продукту майже непомітно для людей навколо. До того ж користуватися продукцією VELO можна в будь-яких місцях: у громадському транспорті, кінотеатрах, барах тощо.

Наскільки міцні VELO Tropic Breeze MINI

Цей вид паучів призначений для тих повнолітніх споживачів нікотинової продукції, які вирішили вперше спробувати продукт, або яким не потрібне сильне нікотинове насичення. На кришці банки вказана міцність — 2 крапки. Це мінімальний рівень у лінійці бренду, тому нікотинові паучі Tropic Breeze MINI будуть слушним варіантом для тих, хто тільки починає знайомитися з продуктом.

Незалежно від міцності інших нікотиновмісних продуктів, які ви споживаєте, завжди рекомендується починати VELO саме з двох крапок. Це обумовлено тим, що дія VELO на різних людей може відрізнятися: для когось відповідним варіантом можуть виявитися подушечки з трьома або чотирма крапками, тоді як інші не бажатимуть переходити на більш міцні нікотинові паучі.

Скільки можна зберігати нікотинові паучі

Термін придатності продукту становить 12 місяців із дати виготовлення, проте відкриту упаковку рекомендується зберігати не довше одного тижня. Паучі підсихають і втрачають свої властивості, що позначається не тільки на їх смаку, але і на ефективності.




Схожі новини

Коментарі