НОВИНИ ГРАД » Статті » Вигоди послуги попутного вантажу

Вигоди послуги попутного вантажу

Читати grad.ua у  

Існує безліч різних видів комерційних перевезень, кожен з яких має власні послуги з перевезення вантажів. Ось лише кілька прикладів:

  • Авіаційні вантажні послуги включають навантаження та розвантаження літаків, а також обробку повітряних вантажів.
  • Залізничні вантажні послуги включають завантаження та розвантаження поїздів, а також обробку залізничних вантажів.
  • Послуги з перевезення автомобільних вантажів включають навантаження та розвантаження вантажівок, а також обробку автомобільних вантажів.

попутный груз киев

У чому переваги

Вигоди такої послуги, як попутний вантаж Київ https://uts.ua/uslugi/poputnyj-gruz-kiev/ від транспортної компанії «UTS» очевидне. Щоб зрозуміти, чому вони такі популярні, давайте розберемося зі схемотехнікою такої логістичної послуги. Зазначимо, що за попутку доводиться платити набагато менше. Адже замовник бронює автомобіль за зниженою вартістю.

Машина, яка виконала рейс, йде у зворотному напрямку абсолютно порожньою. Тобто виконується холостий пробіг, який дуже невигідний для логістичної компанії. Звичайно, максимально правильне рішення — заповнити кузов транспортного засобу, щоб виправдати витрати на бензин, послуги водія, амортизацію машини.

Таким чином, щоб зробити замовлення, замовник повинен зателефонувати в логістичну компанію і дізнатися, чи немає вільної машини, яка випливає з того міста, звідки йому потрібно забрати вантаж. Якщо такий автомобіль є:

  • менеджер логістичної фірми оформляє заявку;
  • спеціалісти забирають вантаж;
  • поміщають його в кабіну фури або іншої вантажівки;
  • довозять до місця призначення.

Таким чином, замовник економить левову частку бюджету, яку він виділив на перевезення. Вартість попутки менша як мінімум на 20% від загального прайсу на логістичні послуги транспортної компанії.

Плюси співпраці із професіоналами

У добрій політичній компанії завжди є великий автопарк, пропонується широкий вибір послуг, у тому числі додаткових. Клієнти можуть скористатися послугами:

  • страхування вантажу;
  • експедиторським супроводом;
  • терміновими перевезеннями у будь-який час дня та ночі.

Користуючись послугами професіоналів, замовник робить ставку на грамотну організацію логістики, швидке та безпечне виконання послуг. Страхування відправлень повністю покриває витрати у разі виникнення форс-мажорних обставин та втрати вантажу. Робота з професіоналами – це вигідно, зручно та безпечно.




Схожі новини

Коментарі