НОВИНИ ГРАД » Статті » Який планшет вибрати для вивчення
Какой планшет выбрать для учебы
Читати grad.ua у  

Таблетки підходять для перегляду відео, набору та редагування зображень. Вони мають якісні камери, що зручно для онлайн-облігацій, або для фотографування лектора на дошці. Для учнів початкових та середніх класів ви можете вибрати моделі з контролем дій.

Для учнів та учнів середньої школи вже знадобиться модель з більш розширеною функціональністю. Вам також знадобиться високоякісна камера, сучасний процесор для роботи з редакторами, графіками, спеціальними програмами. Щоб спростити ваш вибір, ми вибрали три таблетки, придатні для вивчення.

Huawei MediaPad T5

Ця модель буде корисною для школярів, учнями 4-8 класів. Замикаючий акумулятор підтримує роботу до 10 годин, а функція батьківського контролю забезпечує додаткову безпеку дитини. 10 -дюймовий дисплей з повною роздільною здатністю дає приємну та детальну картину.

Тут також підтримується спеціальний розділ "Діти", що дозволяє налаштувати доступ до певних ігор та додатків. Крім того, це можна зробити в профілі Google на пристрої. Крім того, внутрішня заява контролює, щоб студент правильно тримав планшет Huai в руках.

Xiaomi Pad 5

недорогий планшет стане вірним помічником учнів або учнів 9–11 класів. З особливостей цієї моделі слід розрізнити:

  • 11-дюймовий дисплей Dolby Vision з роздільною здатністю 2560x1600 пікселів;
  • 6 гігабайт оперативної пам’яті;
  • Стерео -звук за системою Dolby Atmos;
  • Потужний процесор для виконання всіх основних завдань.

Зверніть увагу, що пристрій не підтримує SIM -карти, тому він не буде працювати, щоб постійно залишатися на зв’язку. Крім того, кількість пам'яті не може бути розширена через відсутність слота Micro SD.

Lenovo Yoga Smart Tab

Lenovo Yoga Smart Tab

планшет оснащений спеціальною підставкою, яка тримає його на вазі, що дозволяє змінити кут нахилу. Це буде зручно для використання як учнями, так і школярів. Високоякісний дисплей зробить картину яскравою та детальною, що зручно під час перегляду навчальних матеріалів. Потужний процесор та 4 ГБ оперативної пам’яті впоратися з будь -якою програмою.

Особливістю моделі є також наявність технології, яка зменшує кількість ультрафіолетового випромінювання з екрана. Тому, навіть після довгих занять, користувач не втомиться від очей. І за рахунок картки пам'яті ви можете збільшити внутрішній обсяг даних.

Купуючи планшет для занять, ви полегшуєте життя для себе та своєї дитини, оскільки пристрій може містити всі необхідні матеріали. Крім того, на планшеті можна встановити багато програм, що розробляються. Вони допомагають у засвоєнні нових знань та реалізації їх на практиці.




Схожі новини

Коментарі