НОВИНИ ГРАД » Статті » Працювати, розважатись, знімати контент: для кожного завдання свій смартфон Xiaomi
Смартфоны Xiaomi - подбор характеристик и выбор моделей
Читати grad.ua у  

Бренд із Піднебесної Xiaomi на ринку вже дванадцять років. За цей період марка заслужено зайняла місце в трійці лідерів серед смартфонів, що найбільш продаються, у всьому світі. Xiaomi зламав стереотип про низьку якість китайської техніки і довів, що багатофункціональний смартфон може бути доступним. Характерні відмінності смартфонів Xiaomi акумулятори з великою ємністю, зручна операційна система MIUI на базі Android, сучасний дизайн та великі дисплеї.

Весь асортимент бренду має потужні характеристики. Щоб вибрати оптимальну для себе модель, визначтеся із завданнями, які ставитимете перед гаджетом у майбутньому.

Телефон для роботи Xiaomi 12

Шукаєте телефон для роботи? Зверніть увагу на флагманський смартфон Xiaomi 12. Оскільки в моделях цієї серії великий дисплей 6,28 дюймів, спрощується робота в додатках. Використання телефону зручно прирівнюється до ноутбука. Тим більше, що гаджет з восьмиядерним процесором підтримує офісні програми, такі як Google таблиці, Скайп для бізнесу.

Важливо, що персональні дані надійно захищені складною системою безпеки. Тому турбуватися про конфіденційність не доведеться. Інтерфейс смартфона Xiaomi простий, зрозумілий та зручний у використанні. Реагування системи без затримок та збоїв забезпечує внутрішню пам'ять 256 Гб.

Смартфони для ігор серія Redmi Note

Любителям пограти на телефоні варто звернути увагу на смартфони Xiaomi Redmi Note. Гаджети оснащені потужними процесорами з 8 ядрами, які забезпечують швидку роботу та підтримку ресурсозатратних програм. Об'ємів оперативної та вбудованої пам'яті від 4 Гб та 128 Гб відповідно, цілком вистачає для завантаження ігор. Місткість акумулятора від 4000 мА дозволить розважатися, не переймаючись підзарядкою до 7 годин активного використання. Ще один плюс серії доступна ціна, тому це чудовий варіант для підлітків.

Гаджет для блогерів Xiaomi Mi 11

Якщо ви завсідник соціальних мереж або аматор фотографувати, тоді серія Mi китайського бренду задовольнить запити. Смартфони Xiaomi Mi 11 оснащені дисплеями з діагоналлю 6,81 дюйма, на яких зручно переглядати зроблені фото або відео, а також серфити по сторінках Instagram.

Відмінна якість зйомки забезпечують основна та фронтальна камери, 108 мП та 20 мП відповідно. Окремо відзначимо набір інструментів створення контенту. А саме:

  • стабілізація відео;
  • макровідео зйомка;
  • динамічні фото;
  • AI Magic Kaleidoscope;
  • AI Movie Light Effect.

Також доступні режими Влог, Професіонал, Нічна зйомка та відеофільтр. З таким функціоналом легко створювати ефектні селфі, барвисті фото та захоплюючі відео. Для збереження матеріалів передбачено внутрішню пам'ять ємністю 256 Гб.

Ми розглянули частину асортименту Сяомі. Ознайомитись та вибрати відповідну модель можна тут. Впевнені, що смартфони Xiaomi задовольнять будь-який запит.




Схожі новини

Коментарі