НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » ТОП-5 бездротових навушників

ТОП-5 бездротових навушників

Читати grad.ua у  

Бездротові навушники — популярний девайс серед активних людей, що люблять поєднувати усі заняття з телефонними розмовами, музикою, подкастами, аудіокнигами тощо. Вічно заплутані дроти створюють незручності. Тому сучасна Bluetooth-гарнітура є чудовим винаходом з корисними перевагами. 
Відшукати вдалу модель серед різнопланового асортименту не складе труднощів. Адже багато брендів представляють гарнітури, що дійсно варті уваги. Ми підготували підбірку п’яти моделей бездротових навушників різного цінового діапазону з хорошою якістю звуку і вдалим функціоналом.

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro 

Преміальні навушники з опцією голосового помічника. За своєю дизайн-формою – це компактні вкладиші. 

Силіконові накладки забезпечують надійну фіксацію й високий рівень шумоприглушення. Конструкція гарнітури містить драйвери з широкою амплітудою звучання. Тож, потужні баси і чистий звук низьких та середніх частот – основна перевага цієї моделі. Ще одним плюсом є тривала автономна робота. Сукупної ємності навушників разом із зарядним кейсом вистачить більш, ніж на добу активного прослуховування аудіо. А просте управління роботою девайсу забезпечують його чутливі датчики натискань. 

Samsung Galaxy Buds

Samsung Galaxy Buds 

Бездротові Galaxy Buds оснащені двоканальною динамічною системою колонок. Ця технологія робить звучання насиченим і природним, незалежно від висоти частот. Особливістю гарнітури є два зовнішні мікрофони, які чітко вловлюють голос і виокремлюють його з шумового контексту. Це зручно в телефонних розмовах, де не доводиться більше підвищувати тон, щоб досягти якісного звуку. Окрім зовнішніх, девайс оснащений і якісним вбудованим мікрофоном. Ця адаптивна технологія дає студійне звучання без зайвих шумів. Бадс синхронізуються через Bluetooth і підключаються до пристроїв на базі Android, та iOS. Тривалості заряду акумулятора вистачає на 6 годин безперебійної роботи. Крім цього, передбачена функція зворотної зарядки від спинки смартфона Galaxy S20.

Проте, Samsung Galaxy Buds мають лише мінімальний базовий вологозахист, тож варто це враховувати під час застосування.

Xiaomi Redmi AirDots

Компактна аудіогарнітура Redmi AirDots володіє достойними технічними характеристиками звучання. Загалом, це стильні безпровідні навушники за бюджетною ціною та з підтримкою Hi-Fi-якості. Шумоізоляція, вакуумна посадка, голосовий помічник і мінімальні габарити цього девайсу виводять його в лідерські позиції помічника для тренувань і прослуховування музики. Характеристики чутливості, опору, частотного діапазону є оптимальними для щоденного використання навушників без відчутного навантаження на слух.

Xiaomi Redmi AirDots 

До комплектації входять зарядний кейс і декілька розмірів силіконових накладок.

Jaybird Vista Unrivaled Freedom

Динамічне спортивне заняття або ранкова пробіжка має більшу ефективність у поєднанні з якісним музичним супроводом. Для цієї мети чудово підійдуть навушники Jaybird Vista. Вони оснащені спеціальними гачками для надійної фіксації гаджета, ці навушники не випадуть під час інтенсивних вправ.

Адаптивний еквалайзер і система шумоізоляції забезпечують якісне деталізоване звучання на будь-яких частотах. 

Серед незначних недоліків – зарядний кейс є доволі габаритним, а гачки для фіксації навушників можуть не кожному підійти через особливості анатомії вух. Ці моменти варто враховувати, вибираючи гарнітуру.

1More iBFree

Ергономічні, стильні з незвичайним дизайном. Ці навушники дуже комфортно розташовуються у вусі. До того ж, комплектація передбачає 3 пари амбушур, це дає змогу підібрати кращий варіант саме для себе.

У цих навушниках розробники зробили головний акцент на професійній якості звуку. 1MORE iBFree оснащені металевою діафрагмою, діаметром 10 мм., яка передає найкраще звучання на будь-яких частотах.

Вакуумна конструкція, надійний металевий корпус, високий захист від вологи – всі ці моменти додають комфорту та впевненості у виборі такої моделі.

Сподіваємося, наш рейтинг допоміг визначитися з вибором. Купити бездротові навушники можна на нашому сайті. У кожній картці товару є докладний опис і перелік важливих характеристик, а наші менеджери ради допоможуть вам визначитись з оптимальною моделлю.




Коментарі