НОВИНИ ГРАД » Статті » Вибір килиму для розвитку дітей

Вибір килиму для розвитку дітей

Читати grad.ua у  

Килим для розвитку дітей-це не ноу-хау, а дуже корисна річ, необхідна в перший рік вашого життя для вашої дитини. На ринку їх багато на ринку - як вибрати найбільш підходящі?

Выбираем детский развивающий коврик

4 типи дитячих килимів

Килим для дітей можна внести в одну з декількох модифікацій. Сьогодні 4 з них найпоширеніші:

  1. Одна з найпоширеніших моделей – із дугами. Найчастіше ізраїльські моделі виробництва знаходяться на полицях магазинів. Це схоже на матрац, на якому встановлені дві дуги перехрестя. Іграшки, брязкальця, виверження для зубів тощо призупиняються на них. Кілька підвісок зазвичай вже постачаються з килимком, але ви можете повісити інших, вибираючи іграшки з відповідними кріпленнями. Щоб дитину не нудно, підвіску час від часу можна змінювати. АРК також відіграють захисну роль - вони не дозволяють відводити дитину від килима на підлогу. Ви також можете видалити дуги в будь-який час, щоб взяти матрац у поїздку чи відвідування.
  2. Крісло-шезлонг із вібрацією. Дуже схожа концепція, лише з ногами. Він прийде на допомогу, поки дитина не навчиться сидіти. Більше того, такий гальковий килимок допоможе сформувати здорову поставу та м’язи, які відповідають за положення тіла, що сидить. Також часто доступні іграшки в комплекті. Але не кожна модель забезпечує можливість заміни призупинення. До речі, ігри з підвісками в брехливому положенні допомагають дитині підняти тіло з часом і згодом сісти взагалі. Деякі стільці можуть розгойдуватися або пружини, але кожен має легку вібрацію. Це розслаблює м’язи, покращує настрій і затишшя - і вам не потрібно завантажувати дитину на руки.
  3. Центр розвитку. Зручність полягає в тому, що ви можете використовувати будь -який килим - лише дуга включає. Ви можете покласти їх на арену, на ліжечку або на будь -який м'який килим на підлозі. Малюк лежить під ними і знайомиться з підвісками. Серед них можуть бути кнопки, брязкальця, безпечні дзеркала тощо. Також дуги допомагають навчитися сидіти.
  4. Сенсорні килими. Такий килим можна не тільки покласти, але й висів на стороні ліжечка - для цієї мети до нього пришиті великі петлі. На ньому немає дуги, але кріплення не виміряні. Різні кнопки, кнопки, липучки, шнурки та стрічки. Такий килим є ігровим полем, до якого кріпиться різноманітні предмети: фігури тварин, овочі та фрукти, геометричні форми тощо. Дидактичний матеріал можна видалити, поки дитина виростає. І коли дитина стає старшою, ви можете поставити корисні завдання для розвитку, наприклад, запропонувати садити овочі в «саду», «заселити» ліси тощо. Завдання можуть бути складними щодня, граючи сцени та вистави.

Тепер ви точно знаєте, який килимок вибрати для дитини - призупинений, з дугами або без них. Головне, що це безпечна і висока якість, і абсолютно будь-яка з них отримає користь.




Схожі новини

Коментарі