Новини Одеси 16.02.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 16 лютого 2024 року

Утримували у підвалі й змушували жебракувати. Одеські поліцейські затримали групу осіб за вербування та експлуатацію громадян. 

16-го лютого ми вшановуємо українських військових кореспондентів та прес-офіцерів. Свято День військового журналіста України відзначається з 2018 року.   

Перевізника та групу ухильників затримали на кордоні Одещини. 

В Україні відмінили пільги щодо нарахування ПДВ на ліки, які закуповує держава. 

Дитина пішла з дому і до цього часу не повернулася. Такі повідомлення з’являються не рідко. 

Робочі будні очима митника. Перевірка вантажу, виявлення заборонених речовин та музей контрабанди. День відкритих дверей вперше провели на Одеській митниці для студентів і випускників вишів. 

В Одесі судитимуть власника мережі МАФів, якого викрили у виготовленні та продажу підроблених тютюнових виробів у великих обсягах. 

Канабіс у відрах – двох мешканців області засудили до п'яти років в'язниці з іспитовим терміном за вирощування конопель.

Незаконно наловили риби на півмільйона гривень. 

Вже зовсім скоро вулиці, площі, парки та сквери Одеси розквітнуть у прямому сенсі цього слова. Ну а поки що квіти дбайливо вирощують у теплицях. Як це роблять фахівці КП «Міськзелентресту» – спостерігали наші кореспонденти.

Роботи всесвітньо відомих художників 17-19 століть з колекції Одеського музею західного та східного мистецтва експонуються у картинній галереї Берліну. 

Диктор новин: Олена Астрахович

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: