Новини Одеси 15.01.2024

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 15 січня 2024

Чотирьох підлітків, які пішли гуляти в Нерубайські катакомби та загубилися знайдено. 

Ці події стали приводом ще раз поговорити з учнями Нерубайської громади та місцевими мешканцями про те, що відвідування катакомб, підземних комунікацій та печер – небезпечне – повідомили в ДСНС. 

Неподалік від південних районів Одеської області стався землетрус.  

Масштабну пожежу гасили рятувальники в Одеській області – горів приватний будинок, мешканців евакуювали, ніхто з них не постраждав.

Обладнання пунктів незламності, допомога ВПО та людям з інвалідністю, відкриття спортивного майданчику в селі. Все це – запроси конкретних громад або колективів, які стало можливим втілити в життя за підтримкою громадської організації «Віра, Надія, Любов». 

В Одеській області затримали групу ухилянтів, які планували нелегально покинути країну. 

Двічі намагався втекти від патрульних. В Одесі затримали п'яного водія. 

Чоловік, який був засуджений майже на 5 років і знаходився у виправній колонії, обдурив 28 одеситів. 

Вдень – плюсова температура, вночі – мороз, а це означає, що на дорогах вранці та пізно ввечері – слизько, і водіям треба бути вкрай обережними. 

З народженням дитини зв'язок з місцем, де вона вперше побачила цей світ, не переривається, впевнені у першому пологовому будинку Одеси. Лікарям, які приймали пологи, цікаво, як зростають діти, яким вони допомагали народитися, а батькам приємно поділитися моментами житті малечі. 

Російські військові за допомогою дронів і артилерії атакували селище Станіслав у Херсонській області. 

Енергетики України цієї зими нагадують, яким був зимовий період рік тому, коли російські терористи намагалися занурити українців у пітьму. 

Одещина – на другому місці в Україні за кількістю пошкоджених внаслідок російської агресії пам’яток культурної спадщини. 

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: