Новини Одеси 30.11.2023

Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 30 листопада 2023

109 населених пунктів Одеської області досі без світла.

А як у свою чергу одесити пережили аварійні відключення світла після негоди і чи готові до можливих блекаутів у майбутньому наші кореспонденти поцікавилися у перехожих на вулицях міста.

Вночі над Україною збили 14 «шахедів», зокрема у небі над Одеською областю знищили п'ять дронів-камікадзе. Під час нічної атаки було пошкоджено законсервовану будівлю у передмісті.

5,5 тисячі доларів за звільнення в запас. На Одещині затримали лікаря, який продавав військовим фіктивні довідки про стан здоров'я.

Адаптація військовослужбовців до умов та вимог сучасного ринку праці є важливою складовою роботи служби зайнятості. Фахівці пропонують учасникам бойових дій цілий спектр послуг з працевлаштування, здійснюють їх супровід та надають методичну підтримку.

Для учасників бойових дій, які повернулися з фронту, фахівці Служби зайнятості пропонують широкий спектр послуг.

Влаштував стрілянину, а потім сховався у гуртожитку. В Одесі затримали 17-річного хлопця, який мало не поранив перехожого.

Молодий чоловік на Одещині отримав важкі опіки та отруєння чадним газом. Потерпілий потрапив у реанімацію через куріння у ліжку.

7,5 кг червоної та чорної ікри – на Одещині затримали жінку, яка намагалася вивезти до Молдови несертифікований делікатес.

Повільний, як черепаха – часто говоримо ми про когось. Але, стверджують фахівці, далеко не всі види цих рептилій повільно пересуваються.

Перший зимовий місяць принесе із собою опади – на початку грудня в Україні очікуються атмосферні фронт та циклони, які можуть спричинити дощі.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: