Новини Одеси 04.10.2023

Новини Одеси 04.10.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 4 жовтня 2023

50 тис. тонн агропродукції вдалося вивезти у вересні із портів Великої Одеси.

Другий урожай полуниць з'явився на прилавках одеських ринків. Вересень видався жарким, тож солодка ягода в Одеському регіоні активно росте навіть не в сезон.

«Нам потрібен бюджет перемоги та розвитку. Бюджет, у якому пріоритетами будуть оборона та соціалка», – наголосила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко.

Водій у нетверезому стані на пішохідному переході збив чоловіка та виїхав з місця ДТП.

На трасі Одеса-Рені зіткнулися вантажівка та легковик, внаслідок ДТП серйозно постраждала жінка.

Опорні школи в регіонах України отримали від 3 до 5 тисяч доларів у гривневому еквіваленті від міжнародного фонду, мета одна – покращення ситуації з безпеки під час навчання офлайн.

За перший місяць навчального року Одеський регіон посів друге місце після Львівського рейтингу України за кількістю шкіл, відкритих у традиційному очному форматі, повідомили в Одеській ОВА.

На угоди їздив із маленькою донькою, а «товар» приховував у дитячому рюкзачку: в Одесі затримали дилера із великою партією наркотиків.

«Українська книга – українській Херсонщині»: одесити об'єдналися та приєдналися до акції з відродження бібліотек Херсона та області.

В Одесі відкрито виставку відомого українського художника Михайла Жука, яка стала продовженням великого всеукраїнського проекту «Вісник Відродження».

Квітучі рослини та зелені дерева – і хоч за вікном уже жовтень, у ботанічному саду Одеського національного університету імені Мечникова ще панує літо.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: