Новини Одеси 21.09.2023

Новини Одеси 21.09.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 21 вересня 2023

Вночі армія РФ здійснила масовану атаку по Україні, випустивши десятки ракет.

У Черкесах та Рівному уламки ракет також спричинили пожежі. У Львові та Харкові від обстрілів постраждали 4 особи. Сьогоднішня ніч була неспокійною і на Херсонщині.

У Миколаївській області знешкодили російську агентурну мережу, члени якої збирали та передавали країні-агресору дані про військові об'єкти, озброєння та військову техніку, а також інформували про ситуацію в регіоні та розташування ЗСУ.

Сьогодні у медичних закладах Одеси було проведено спеціальні акції до Дня профілактики та раннього виявлення туберкульозу.

Краще дбати про своє здоров'я, вчасно проходити медичний огляд та здавати потрібні аналізи, ніж потім лікувати занедбані хвороби, упевнена більшість одеситів, опитаних нашими кореспондентами.

На Одещині внаслідок аварії, зіткнулися легковик та мотоцикл.

А в Одесі сталося кілька ДТП за участю пішоходів, постраждали троє людей.

Житель Чорноморська попався на інтернет-шахрайстві.

На Одещині затримали групу ухилістів.

Так склалося, що Одеські університети, як вищі навчальні заклади, окрім матеріально-технічної бази, багаті на давні освітні традиції та високопрофесійний педагогічний колектив. Одеський державний аграрний університет має всі ці ознаки і є одним із найстаріших вишів півдня України.

Вересень продовжує дарувати нам досить комфортні погодні умови.

21 вересня православні відзначають Різдво Пресвятої Богородиці.

В Одеській національній науковій бібліотеці відкрився вернісаж «Яскравий світ, як заповіт» народного художника України Галини Кравченко.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: