Новини Одеси 02.08.2023

Новини Одеси 02.08.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 02 серпня 2023

У ніч 2 серпня дронами-камікадзе ворог атакував південь Одеської області. Внаслідок нальоту об'єктами портової та промислової інфраструктури на Дунайському напрямку виникли пожежі, пошкоджено елеватор, зернові ангари, резервуари одного з вантажних терміналів порту.

Вночі російська армія атакувала ще центральну частину Херсона. Окупанти прицільно били по житлових будинках городян.

До Міжнародного дня пам'яті жертв нацистського геноциду ромів в Одеському музеї Голокосту відбувся захід, який відвідали наші кореспонденти.

Військовий бухгалтер вкрав понад десять мільйонів гривень із зарплатного фонду морпіхів, злочинця затримано СБУ.

Національне антикорупційне бюро України разом із спеціалізованою антикорупційною прокуратурою завершили розслідування у справі злочинної організації, через діяльність якої громада Одеси зазнала збитків на суму 689 мільйонів гривень.

Готуватись до зими, краще почати влітку. Йдеться про можливі блекаути в холодну пору року. Адже росія знову може завдавати ударів об'єктам критичної енергетичної інфраструктури, вважають аналітики.

В уряді заявили – Україна вже почала готуватись до зими.

Вимагав грошей за ремонт казарм. В Одесі затримали військового чиновника, який вимагав відкат від будівельних підрядників.

На Херсонщині розпочалася дезінфекція приміщень, які постраждали від повені через підрив окупантами Каховського водосховища.

Смертельне чи «опікове» селфі – так уже давно охрестили нещасні випадки, пов'язані зі спробами зробити фото на залізничних коліях чи даху поїзда. Про серйозні наслідки для здоров'я такого хобі розповіли медики міської клінічної лікарні.

Звучать патріотичні пісні та вірші. Особливі підопічні взяли участь у святковому концерті, присвяченому 71-річчю Одеського дитячого будинку-інтернату.

Добра новина для театралів. 4 серпня розпочнеться новий сезон в Одеському академічному театрі музичної комедії імені Михайла Водяного.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: