Новини Одеси 31.07.2023

Новини Одеси 31.07.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 31 липня 2023

Ніч на 31 липня по всій Україні розпочалася із сигналу повітряної тривоги. Оголосили її превентивно у зв'язку з тим, що Харків було обстріляно з невстановленого ракетного комплексу – повідомляли місцеві ЗМІ. Вже вранці окупанти атакували Херсон та Кривий Ріг – є загиблі та постраждалі.

За повідомленням Оперативного командування «Південь», Росія готується до чергового обстрілу України.

Бути завжди настороженим та готовим, особливо під час повітряних тривог. Ці навички міцно укорінилися у городян. Чи встигають добігти до найближчого укриття чи користуються правилом двох стін – ці та інші питання ми поставили одеситам у центрі міста.

Росія витратила на обстріл Одеси та області у липні 237 мільйонів доларів. Такі дані опублікувало Forbes.

Антирекорд за кількістю народжуваності в Україні Експерти фіксують найнижчу цифру новонароджених за роки незалежності.

Перша гра одеського «Чорноморця» у новому сезоні VBET Ліги завершилася перемогою у Черкасах над командою ЛНЗ.

Ще одна перемога одеситів. Українська тенісистка з Одеси Даяна Ястремська здобула розгромну перемогу над суперницею з Індії.

Випити кави та цим допомогти українським захисникам. Тепер кожен охочий зможе поєднати приємне з корисним, причому зробити це в одному з найулюбленіших кафе Одеси.

Ініціатори проекту «Дрон для ЗСУ» зазначають – усі зібрані кошти йдуть на комплектуючі для квадрокоптерів українського виробництва.

В Одесі поліцейські перекрили роботу двох колл-центрів шахраїв.

Робота патрульних поліцейських за вихідні – одна дорожньо-транспортна пригода та виклик на лінію 102 через підозрілий предмет.

Одеська область готова до зими та опалювального сезону на 60%. Про це повідомили в Одеській ОДА.

Аукціон малюнків, майстер-класи, виступи творчих колективів пройшли у парку у Хаджибейському районі міста у рамках благодійної акції.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: