Новини Одеси 13.07.2023

Новини Одеси 13.07.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 13 липня 2023

140 мільярдів гривень – загальна сума заборгованості за оплату комунальних послуг, що накопичилася за останні два роки в Україні.

Містяни у свою чергу нарікають – вартість житлово-комунальних послуг цього року для багатьох виявилася не підйомною. Наші кореспонденти поспілкувалися із одеситами на вулицях міста.

У компанії ДТЕК, що займається розподілом електроенергії, закликають споживачів розумно використовувати електроприлади. Особливо за часів пікового навантаження.

Україна зможе вступити до НАТО після закінчення війни – такими є результати саміту Північноатлантичного альянсу. Детальніше про це розповів політолог Михайло Шабанов.

Війська РФ завдали чергового масованого удару по містах України

В Одесі сталося кілька ДТП: одна людина загинула, двоє зазнали травм.

Правоохоронці останнім часом фіксують збільшення дорожньо-транспортних пригод на дорогах міста та нагадують мешканцям про дотримання правил безпеки воєнного часу.

На Одещині затримали горе-палія. Чоловік із ревнощів заліз по газовій трубі у квартиру колишньої дружини та влаштував пожежу.

У Білгороді-Дністровському затримали чоловіка, який вистрілив у сусіда.

На Одещині затримали чотирьох ухилістів та організаторів схеми незаконного перетину кордону.

В Одеському регіоні поліцейські вилучили сурогатний алкоголь на 1,5 мільйона гривень та затримали організатора незаконного бізнесу.

Війна сильно вплинула кількість робочих місць. Проте ринок праці в Україні продовжує демонструвати активне відновлення.

На сцені Єврейського культурного центру Beit Grand – унікальна театральна трупа. Актори з особливими потребами підготували хореографічну програму на українську тематику під назвою «Нескорена».

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: