Новини Одеси 21.06.2023

Новини Одеси 21.06.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси 21 червня 2023

З метою недопущення риби сумнівного походження у роздрібну торгівлю представники рибпатруля, Держпродспоживслужби та нацполіції проводять відповідні рейди. Наші кореспонденти бачили, як відбулася перевірка ринку у Київському районі міста.

Кожен покупець має право запитати у продавця на ринку документи щодо походження риби, щоб знати, де вона була виловлена.

На позачерговому засіданні Комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету Одеської міської ради ухвалили рішення щодо заборони купання людей на пляжах міста. Уздовж Одеського узбережжя посилено муніципальну охорону.

На річці Дунай затримали браконьєра із уловом на 250 тисяч гривень.

Окупант знову атакував Херсонську область. Внаслідок масованих обстрілів пошкоджено об'єкти інфраструктури, поранено 8 осіб, двоє мирних жителів загинули.

Понад 280 тисяч українських випускників взяли участь в основній сесії національного мультипредметного тесту, який цього року замінив ЗНО.

Постраждалі мешканці Пересипського району Одеси отримають адресну допомогу, житло яких постраждало внаслідок чергової атаки військових Росії 9 червня.

В Одеському регіоні створено гінекологічні кабінети «безбар'єрного доступу» для жінок з обмеженими фізичними можливостями, які почали працювати з весни цього року.

В Одесі викрили злочинну організацію, яка наживалася на донатах для ЗСУ.

В Одесі судитимуть інформатора, який передавав ворогові дані про дислокацію ЗСУ та переміщення техніки, а також координати позицій ППО в області.

В Україні зростання цін для побутових споживачів, подорожчання електроенергії може торкнутися і бізнесу, попереджають фахівці.

У центрі Болгарської культури відбулося відкриття виставки «Море – моє кохання», в рамках якої було представлено колекцію аксесуарів «Чайка» одеського дизайнера Олени Годіс.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: