Новини Одеси 20.05.2023

Новини Одеси 20.05.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Тепер усі послуги сервісних центрів МВС можна отримати, надавши адміністратору – закордонний паспорт чи його електронний варіант у додатку «Дія».

Управляти машиною нетверезим – це не лише ймовірність заплатити штраф за порушення правил дорожнього руху, але й більша ймовірність потрапити в аварію. Адже п'яний водій погано може оцінювати ситуацію на дорозі. Якщо сталася аварія, де немає постраждалих, то це адмінвідповідальність. Якщо вони є – то це вже стаття кримінального кодексу.

Ще надійніше, швидше і без обмежень. Так працює технологія GPON, що дозволяє залишатися на зв'язку, навчатися та працювати у будь-який час. Забезпеченням мешканців регіону швидкісним інтернетом вже не перший рік займається телекомунікаційна компанія ТЕНЕТ.

Перші свої вакцини дитина отримує ще у дитинстві. Але деякі щеплення необхідно робити пізніше, особливо якщо малюк пропустив календар щеплень. Однак згодом у дітей з'являється страх перед медичними голками, і тоді вакцинація може стати стресом для малюка, кажуть педіатри. Як заспокоїти маленького пацієнта перед походом до лікаря, впізнавали кореспонденти.

Незважаючи на військові дії, в Україні набирає обертів вступна компанія до ВНЗ.

Естонська та українська культури – такі різні, але так добре доповнюють одна одну. В арт-просторі універсального читального залу Централізованої бібліотечної системи для дітей відбулося відкриття «Днів естонської літератури в Одесі».

Диктор новин: Ксенія Терзі

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: