Новини Одеси 04.10.2022

Новини Одеси 04.10.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Вдень у вівторок російська армія намагалася атакувати Одесу дроном-камікадзе. Безпілотник збитий силами протиповітряної оборони, постраждалих немає.

Шість мільйонів тонн. Саме стільки агропродукції вже експортували з України під час роботи Чорноморської зернової ініціативи.

4 жовтня весь світ відзначає День захисту тварин.

На Одещині навіть у війну триває реалізація соціальних та екологічних проектів. Захистити одеситів від перебоїв електрики, а білих лелек – від загибелі на проводах, покликана ініціатива «Лелеченьки».

Талановита та свідома молодь Одеси зібрала гроші для ЗСУ.

Якщо у великих містах практично кожен будинок має свою точку доступу, роутер і вайфай – то у невеликих населених пунктах України фізичний інтернет-зв'язок налагоджений далеко не завжди. В Одеському регіоні ситуацію виправляє телекомунікаційна компанія Тенет, продовжуючи соціальний проект інтернетизації сіл.

Вступна кампанія цього року в Україні тривала довше, ніж звичайно.

Події

Одеські рятувальники прийшли на допомогу коту, який заліз на високе дерево та застряг у гілках. Тварину благополучно спустили на землю.

На Одещині п'яний водій збив підлітка та втік з місця події. Хлопчик у лікарні у тяжкому стані. Винуватця ДТП розшукали, тепер йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

На Одещині затримали прихильника «російського світу».

Понад 20 тонн креветок намагалися провезти до регіону під виглядом гуманітарної допомоги.

Диктор новин: Ирина Минаева

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: