Новини Одеси 16.05.2023

Новини Одеси 16.05.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Вночі ворог атакував Україну за кількома напрямками. Російські військові випустили 18 ракет різних типів. Всі вони були знищені силами та засобами протиповітряної оборони, повідомили у командуванні ЗСУ.

Вночі та вранці війська РФ обстрілювали Херсонську область.

Одеса стала другим будинком для тих, хто був змушений залишити власне житло через ворожу агресію.

Війна кардинально змінила сферу міжнародних вантажних перевезень країни.

Кожен архітектурний куточок Одеси насичений своєю історією. Це стосується і житлових будинків та державних установ. Серед них – Одеська залізниця, яка 16 травня відзначає 160-річчя від початку будівництва своєї першої ділянки колії.

Упродовж десятиліть залишаються вірними улюбленій справі – так характеризують медичних сестер, які працюють в Одеській десятій клінічній лікарні, колеги медустанови.

Багато хвороб, які раніше вважалися захворюваннями у людей похилого віку, зараз помолодшали. Серед таких – атеросклероз, у якому погіршується кровообіг організму.

Від найпростішого – до складнішого, таким принципом керуються у гончарній студії, яка відкрилася для дітей з інвалідністю.


Події

На міських дорогах внаслідок ДТП травмовано двох пішоходів.

СБУ та поліція затримали одного з керівників меморіалу 411-ї батареї.

У центрі міста патрульні затримали наркоторговця – у чоловіка у формі охоронця виявили майже 4 десятки пакетів із метадоном.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: