Новини Одеси 02.05.2023

Новини Одеси 02.05.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Російські війська минулої доби здійснили понад 70 обстрілів Херсонської області.

2 травня – дев'ята річниця трагічних подій в Одесі. У центрі міста було посилено заходи безпеки, порядок забезпечувало велику кількість підрозділів правоохоронців. На Куликовому полі та Дерибасівській вшанували пам'ять загиблих.

З приходом тепла в перші травневі дні багато одесити та гості міста пересідають на двоколісний транспорт. Але є проблема – в Одесі не так багато велодоріжок, зазначають користувачі індивідуального двоколісного транспорту.

У першому одеському пологовому будинку продовжує роботу комплексна послуга «еМалятко».

Більше місяця, як в Україні запроваджено електронний рецепт. Це питання викликало багато ажіотажу та нерозуміння. В аптеках навіть були черги. Проте, сімейні лікарі стверджують, що фактично нічого не змінилося.

Чи не штрафують, а інформують. Держслужбовці з питань праці розпочали проведення низки превентивних заходів для підприємців малого та середнього бізнесу щодо дотримання норм та стандартів усієї непродовольчої продукції.

5 тисяч нових книг надійдуть до дитячих бібліотек Одеси у рамках благодійної акції «Українським дітям – українську книгу».

Щоб наповнити свій будинок насиченими фарбами та позитивними емоціями люди винайшли скляні панно – вітражі.


Події

На Одещині сталася смертельна ДТП. П'яний водій не впорався з керуванням, внаслідок чого авто перекинулося. Травми несумісні із життям отримав пасажир легковика.

Отримав поштою посилку з психотропами. У Малинівському районі затримали наркоторговця.

Одеські рятувальники надали допомогу одеситці та її коту, які застрягли на високому дереві.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: