Новини Одеси 07.04.2023

Новини Одеси 07.04.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Минулої доби російські окупанти 46 разів обстріляли Херсонську область.

Війська РФ обстріляли Очаків та акваторію Очаківської громади касетними та запальними боєприпасами.

У воєнний час тисячі українців потребують підтримки. Це і вимушені переселенці, і люди, які мешкають поблизу лінії зіткнення. Волонтери-байкери об'єдналися у допомогу українським захисникам та мешканцям тих регіонів країни, де йдуть активні бойові дії.

Новим начальником Головного управління національної поліції на Одещині став Іван Жук.

Питання захисту культурної матеріальної та нематеріальної спадщини обговорили в Одесі.

7 квітня виповнюється 130 років від дня народження Василя Василька – видатної постаті в історії культурного розвитку Одеси.

З початку цього року на Одещині зареєстрували понад чотири з половиною тисячі лабораторно підтверджених випадків захворювань на коронавірус, у тому числі летальних – 27. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року рівень захворюваності невисокий, зазначають медики, проте загроза залишається суттєвою, тому лікарі нагадують про важливість бустерних щеплень.

Останні тенденції в українській нумізматиці. З початку повномасштабного вторгнення росії в Україні видали понад 30 пам'ятних монет, банкнот та медалей.

Про французьку культуру мовою плакатів. Музей західного та східного мистецтва експонує колекцію постерів «Урожай. Французький плакат.


Події

Погрожував фізичною розправою та відбирав у солдатів бойові доплати – на Одещині затримали чиновника військової частини.

Серйозна аварія із постраждалими у центрі Одеси. Автомобіль БМВ проігнорував червоний сигнал світлофора, протаранив легковик і врізався у стіну будинку.

Диктор новин: Олена Астрахович

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: