Новини Одеси 09.03.2023

Новини Одеси 09.03.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

9 березня Російські окупанти завдали нового масованого удару по Україні. Внаслідок нічної атаки є загиблі, пошкоджені об'єкти енергетики та критичної інфраструктури у низці областей.

Російські війська знову обстріляли Херсон, загинули троє мирних жителів.

9-го березня Україна та світова спільнота святкують день народження Тараса Григоровича Шевченка.

До Одеси прийшло святкове весняне потепління.

Весна принесла відлигу і на валютний ринок. Сьогодні долар в обмінниках коштує в середньому не 40 грн, як раніше, а 38.50.

За дванадцять місяців повномасштабного вторгнення в Одеському регіоні зареєстровано 143,5 тисячі внутрішньо переміщених осіб.

Півтора мільярда гривень – таку суму було витрачено протягом минулого року на різні види соціальної державної допомоги для мешканців Одеси та внутрішньо переміщених осіб.


Події

На Одещині рятувальники ліквідували кілька масштабних пожеж – горіли трава на полях зрошення та очерет у Біляївському районі.

На Одещині затримали чотирьох ухилістів та перевізника. За свої послуги чоловік вимагав близько 4000 доларів із кожного втікача.

За добу на міських дорогах сталися чотири серйозні аварії з постраждалими – травми отримали водії та пішоходи.

Усього за добу патрульні відпрацювали понад 600 викликів, перевірили 19 підозрілих громадян, до відділень поліції доставили дев'ятьох порушників комендантської години та зафіксували 21 факт водіння у нетверезому стані.

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: