Новини Одеси 21.02.2023

Новини Одеси 21.02.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

У вівторок 21 лютого російські війська знову обстріляли Херсон, в обласному центрі чути звуки вибухів.

Вдень 21 лютого у Херсоні російські снаряди потрапили у зупинку громадського транспорту. Де в цей час було безліч людей. Внаслідок обстрілу є загиблі та поранені.

П'яте у рамках програми «Грейн фром Юкрейн» судно з українським зерном вийшло у напрямку Африки.

Як одеські фахівці з центру стандартизації, метрології та сертифікації беруть участь у випробуванні зернової сировини, яка потім йде на експорт чорноморським коридором – дивіться далі в репортажі.

Залишається лише кілька днів до річниці повномасштабного вторгнення. За 360 днів життя українців дуже змінилося. Війна торкнулася всі без винятку сфери діяльності. Особливо постраждала національна економіка – за даними Світового банку, протягом року вона впала на 35%.

Національна свідомість українців стрімко міцніє в останнє десятиліття.

До дня рідної мови працівники дитячої бібліотеки у Суворівському районі Одеси влаштували справжнє свято для маленьких читачів.

Знати, як поводитися в надзвичайних ситуаціях, необхідно в будь-якому віці – впевнені в службі порятунку. Саме тому на Одещині продовжують відкривати класи безпеки.

З 22 по 24 лютого Міністерство освіти рекомендує навчальним закладам перейти на дистанційний формат навчання – повідомили у профільному департаменті одеської обладміністрації.


Події

На Одещині затримали автомобіліста, який на смерть збив чоловіка та втік з місця ДТП.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: