Новини Одеси 31.01.2023

Новини Одеси 31.01.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Данія підтримала Чорноморську експортну ініціативу та приєдналася до програми «Зерно з України» – Grain from Ukraine. Про це під час брифінгу в Одесі повідомила прем'єр-міністр королівства Метт Фредеріксен. Під час візиту до південних регіонів делегацію очолив президент України Володимир Зеленський.

Делегація також відвідала Одесу, де більше говорили про зброю, яка допоможе Україні звільнити всі свої території – зокрема, на півдні та на сході.

Комунальні паркування в Одесі будуть безкоштовними у святкові та вихідні дні. У будні вони працюють з 9 до 18.00. Такий режим роботи ухвалили на засіданні виконкому.

Підакцизні товари - тільки безготівково. Платити за алкоголь та цигарки можна буде лише банківською карткою – такий проект розробляють в Офісі Президента.

Стрес починає брати своє. Багато медустанов Одеси сьогодні фіксують наплив пацієнтів. За словами фахівців, досить часто їхні проблеми пов'язані із психосоматикою. Такі тенденції помітили і в інституті очних захворювань та тканинної терапії імені Філатова.

Попри всі труднощі українські школи продовжують працювати. Старшокласники Авангардівської гімназії приєдналися до Всеукраїнського колоквіуму «Космос. Людина. Духовність».


Події

Масштабну пожежу гасили вночі у Приморському районі – біля політехнічного університету вщент згоріло кафе.

На Одещині затримали рецидивіста, який намагався продати бойову гранату Ф-1 із запалом.

На Одещині затримали поліцейського, який вимагав гроші у продавців.

На Одещині судитимуть «чорних лісорубів».

Диктор новин: Ірина Мінаєва

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: