Новини Одеси 11.01.2023

Новини Одеси 11.01.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Що відбувається на лінії зіткнення, коли чекати на нові масовані ракетні удари і найголовніше – чи принесе 2023-й рік довгоочікувану перемогу у війні. Ці питання сьогодні турбують кожного українця. Про все це військові та експерти розповіли під час прес-брифінгу.

Минулої доби війська РФ 63 рази обстріляли територію Херсонської області.

З дня деокупації Херсона минуло два місяці. Сьогодні це – фронтове місто. Місцеві жителі вже звикли до постійних звуків обстрілів та вибухів, і намагаються по можливості повертатися до звичного ритму життя під українським прапором.

В Одесу повернулися відключення світла і знову зросло використання генераторів.

Січень – низка суцільних свят для українців.

У патрульній поліції поділилися історією лебедя, який заплутався у сітці. Його врятували правоохоронці.

Російська агресія зруйнувала життя мільйонів українців. Від військових дій постраждали не лише люди, а й природа. Два десятки заповідників та національних парків перебувають під окупацією, кількість загиблих тварин та птахів не піддається підрахункам. Одним із найболючіших ударів для півдня країни стала масова загибель чорноморських дельфінів.


Події

На Одещині викрили злочинну групу, яка допомагала чоловікам призовного віку переправлятися за кордон.

За добу на міських дорогах сталося кілька аварій за участю пішоходів.

Всього за добу патрульні відпрацювали понад 600 викликів, перевірили 30 підозрілих громадян, до відділень поліції доставили вісьмох порушників комендантської години та зупинили 18 п'яних водіїв.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: