Новини Одеси 09.01.2023

Новини Одеси 09.01.2023
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

В Одесі запрацювали пункти прийому ялинок. У всіх районах міста організовано 36 таких локацій, де новорічних красунь можна обміняти на цукерки.

Різдвяні свята позаду, і з понеділка стартував перший цього року повноцінний робочий тиждень. Але в ці непрості часи, ще й без сонця за вікном – багатьом непросто змусити себе зосередитись на справах. На чому варто зосереджувати увагу і як мотивувати себе на наступний рік – розповість психолог Наталія Лебедєва.

Тиждень для Херсона розпочався черговим обстрілом – у ніч на понеділок російські військові зруйнували електропідстанцію.

На Миколаївщині ворог продовжує проводити повітряну розвідку із застосуванням безпілотних літальних апаратів.

Близько 5 тисяч українських жінок перебувають на фронті за власним бажанням. Таку статистику надала заступник міністра оборони Ганна Маляр.

У неділю одесити відчули себе у зимовій казці – нарешті випав сніг. Але вже за добу від нього майже нічого не залишилося – тільки калюжі та бруд. Чому у регіоні відбуваються різкі зміни погоди – пояснює ректор Одеського державного екологічного університету Сергій Степаненко.


Події

За різдвяні вихідні одеські патрульні зафіксували 43 факти водіння у нетверезому стані. П'яний водій спровокував ДТП у центрі міста – двоє людей постраждали.

Всього на різдвяний вікенд одеські патрульні відпрацювали понад 1300 викликів. Доправили до відділень поліції 17 порушників комендантської години та перевірили 37 підозрілих громадян.

У різдвяні дні на варті безпеки мешканців регіону залишалися і співробітники ДСНС. За цей час на Одещині сталося 35 надзвичайних подій – повідомили у прес-службі управління.

На Одещині під час навчань службовий собака прикордонників виявив снаряди часів 2-ої світової війни.

Диктор новин: Віктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: