Новини Одеси 22.08.2022

Новини Одеси 22.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Тиждень в Одесі розпочався з численних повітряних тривог. У понеділок вранці ворог завдав ракетного удару по одному з об'єктів інфраструктури Одеського регіону.

Російські танки дісталися Одеси – щоправда, у небоєздатному вигляді. Спалену техніку російської армії привезли до музею просто неба на 411-й батареї.

Україна запроваджує нові сигнали тривоги – про це повідомив український Центр протидії дезінформації. Сигнал хімічної небезпеки звучатиме, як бій церковних дзвонів. Сигнал радіаційної небезпеки — як дзвін у сполох.

Ще один зерновий караван вирушив із портів Великої Одеси.

За 20 днів функціонування «зернового коридору» у Чорному морі з портів великої Одеси вийшли 27 суден.

Усього 10 днів залишилося до першого вересня. Але у багатьох одеських школах урочистий перший дзвінок не пролунає. Лише 33 навчальні заклади у місті отримали дозвіл вийти на навчання очно.

У вихідні в Одесі відбулися змагання з художньої гімнастики під назвою «Джавелінка». У турнірі взяли участь спортсменки зі шкіл міста та області.

Якщо вивчати математику чи історію на дистанційній роботі – принаймні можливо, то театральним мистецтвом займатися онлайн набагато складніше. В Одеській театральній школі сподіваються, що у новому навчальному році зможуть вийти на навчання очно.

Інфляція в Україні 2022 року може перевищити 30%. Такі прогнози озвучили у Національному банку.

Події

В одеській акваторії минулого дня знешкодили дві морські міни.

Під час пожежі в Ізмаїлі загинула людина, тіло обгоріло.

На Одещині під колесами фури загинула жінка.

За минулі вихідні внаслідок аварій на одеських дорогах постраждали троє людей.

На Одещині розкрили черговий канал нелегального виїзду військовозобов'язаних за кордон.

В Одесі затримано молодого грабіжника. Хлопець напав на жінку похилого віку, повалив її на землю і зірвав з шиї золотий ланцюжок.

Диктор новин: Ирина Минаева

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: