Новини Одеси 26.10.2022

Новини Одеси 26.10.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

В Одесі та області запроваджують стабілізаційні відключення світла з 8:00 ранку.

Ось уже другий день одесити масово сидять без електрики. Світло в будинках пропадає в когось на кілька годин, а в когось і на пів дня. Наші кореспонденти вирішили дізнатися, як зустріли цю негаразд одесити, як підготувалися до віялових відключень і чим займали себе та дітей у темряві.

Просування ЗСУ на півдні сповільнилося через дощі – розповів журналістам міністр оборони України Олексій Рєзніков.

На Херсонщині наші воїни збили два БПЛА «шахіди». А ще одного знищили на Дніпропетровщині.

Нещодавно ми вирішили провести рейд по укриттям та притулкам у різних кінцях міста та подивитися, як вони облаштовані на 8 місяць повномасштабної війни в Україні. На цей раз наша знімальна група перевіряла укриття у спальних районах міста.

Експерти прогнозують деяку стабілізацію цін на промислові товари наприкінці року. Але зниження вартості продуктів харчування не варто очікувати.

Евакуйований херсонський театр на сцені Одеського ТЮГу. Артисти, які сьогодні гастролюють Україною, представили на суд глядачів незвичайну виставу про війну.

Не зважаючи на війну, пандемію та інші виклики часу, українська наука не стоїть на місці. Як на ці виклики часу реагує бібліотечне середовище, яке є сховищем багатьох наукових джерел, нам розповіли в Одеській національній науковій бібліотеці.

Події

Вона називала росіян «визволителями» та «братами». І закликала якнайшвидше захопити українські міста. В Одесі затримали прихильницю російського світу.

Ще одну колаборантку затримали у Березівському районі. 60-річна жінка активно розповсюджувала в соцмережах проросійську пропаганду, стверджуючи, що українські військові знущаються з цивільного населення, а російська армія наводить лад в Україні.

В Одесі затримали п'яного водія – рівень алкоголю у його крові перевищував норму у 25 разів.

А на Об'їзній дорозі інший п'яний водій потрапив у ДТП.

В Одесі маршрутка збила до смерті 69-річного чоловіка. ДТП сталося у Суворівському районі.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: