Новини Одеси 18.10.2022

Новини Одеси 18.10.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Українські підрозділи ППО збили п'ять крилатих ракет і шість дронів-камікадзе Shahed-136, випущених російськими окупантами територією України вночі та вранці 18 жовтня.

Внаслідок ракетного обстрілу енергетичної інфраструктури Києва, за попередніми даними, загинули двоє людей і одна поранена.

Українцям слід готуватися до важкої зими та берегти електрику. З 10 жовтня Росія зруйнувала в Україні 30 відсотків електростанцій.

У Миколаївській області знищено п'ять дронів Shahed-136.

18 жовтня Верховна Рада на своєму засіданні ухвалила низку законопроектів. Зокрема, тепер для отримання громадянства України потрібно скласти іспит з основ Конституції, історії України та української мови.

Ситуація на українському паливному ринку залишається відносно стабільною.

Ціни, мабуть, зростуть, але дефіциту палива не буде. Повторення травневої історії із чергами до заправок Україні сьогодні не загрожує – запевняють учасники паливного ринку.

17 жовтня у віці 83-х років помер видатний учений, архітектор, директор архітектурно-мистецького Інституту Одеської державної академії будівництва та архітектури, заслужений архітектор України Валерій Павлович Уреньов.

В Одесі найвищий рівень захворюваності на рак молочної залози по Україні.

Українці, рятуючись від війни, продовжують їхати за кордон чи безпечніші регіони країни.

Домашній тварині, як і людині, потрібний документ. Однак, для багатьох господарів домашніх улюбленців це стало очевидним тільки після початку війни. Коли вони вирішили поїхати за кордон разом зі своїм вихованцем.

В Ізмаїлі родина отруїлася чадним газом – у лікарні опинилися мати та троє дітей.
Одеська область посіла четверте місце серед регіонів за кількістю шлюбів, укладених у День захисників та захисниць України 14 жовтня.

Події

За добу в Одесі сталися дві аварії із постраждалими.

В Одесі затримали двох жінок, які, за попередніми даними, фотографували об'єкти міської інфраструктури та передавали інформацію супротивникові.

У телефоні мешканця Одещини виявили фото та відео з дитячою порнографією, чоловікові загрожує тривалий тюремний термін.

Диктор новин: Ирина Минаева

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: