Новини Одеси 17.10.2022

Новини Одеси 17.10.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Україна знову зазнала масованих ракетних ударів.

17 жовтня ворог завдав ракетного удару і по Одеській області.

Співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій провели спеціальний тренінг для мешканців Одеси. Городянам пояснили, що робити, якщо виявили підозрілий предмет, як поводитися у разі радіаційної та хімічної небезпеки.

Якщо ви помітили підозрілий предмет, необхідно негайно сповістити про це спеціальні служби, які зможуть вилучити та знешкодити його, – пояснили рятувальники.

17 жовтня 5 суден із 122 тисячами тонн агропродукції вийшли з портів Великої Одеси до країн Африки, Азії та Європи.

Вже кілька років Україна входить до десятки країн із найбільшою кількістю бездомних тварин. Одеса у цьому сенсі була відносно благополучною.

Повітряні тривоги в Одесі останнім часом стають дедалі довшими і звучать дедалі частіше. У понеділок одна з них тривала понад три години. Поведінка батьків під час тривоги безпосередньо відбивається на дитині – стверджують фахівці. Тому перше завдання дорослих – не панікувати. А ще – розробити та проговорити з дитиною алгоритм дій у критичній ситуації – радить психолог Наталія Лебедєва.

Роби добро – і воно до тебе повернеться сторицею. У складні часи важливо помічати гарні моменти, знаходити радість у дрібницях та підтримувати один одного. Про це одеситам нагадала Поліанна – головна героїня однойменної вистави, яку у вихідні представили у театрі юного глядача.

Події

За вихідні у місті сталася 1 аварія із постраждалими – на Фонтанській дорозі іномарка протаранила мотоцикл.

А в Суворівському районі патрульні зупинили для перевірки легковий автомобіль та знайшли у багажнику гранатомет.

В Україну намагалися завезти 370 тисяч поліпропіленових мішків під виглядом гуманітарної допомоги.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: