Новини Одеси 16.09.2022

Новини Одеси 16.09.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

В Україні зареєстровано перший випадок віспи мавп.

Протягом усього воєнного стану одеські лікарі надають необхідну допомогу пацієнтам. Однак поза обласним центром отримати консультацію вузькопрофільного фахівця досить складно – кажуть мешканці регіону. Щоб офтальмологічну допомогу могли отримати всі пацієнти, які її потребують, в одеському інституті Філатова організували роботу мобільних бригад.

Українським морякам – чоловікам призовного віку – дозволили виїжджати за кордон.

Майже сім місяців українці переживають війну. Психіка кожного адаптується по-своєму. Які конфлікти виникають найчастіше і головне – як не дозволити сваркам та образам зруйнувати родину – розповість психолог Ірина Корнетова.

У рамках Зернової угоди з портів Великої Одеси вийшов караван чотирьох суден з українським продовольством.

Ще одна цікава знахідка в Одесі серед поштових посилок. Предмети старовинної зброї могли виїхати за кордон, але були вчасно виявлені одеськими митниками.

У найскладніший час артисти театру юного глядача залишалися на зв'язку зі своїми маленькими шанувальниками, розважали їх і підтримували онлайн. Але вже з початку літа поновили й живі зустрічі у театрі.

Події

Продав фіктивні довідки ухилистам – в Одесі затримали чоловіка, який організував незаконне переправлення військовозобов'язаних за кордон.

Ще двох організаторів злочинної схеми затримали у районі пункту пропуску «Кучурган».

В Одесі двоє велосипедистів постраждали в ДТП.

Диктор новин: Елена Астрахович

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: