Новини Одеси 20.08.2022

Новини Одеси 20.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Вночі 20 серпня російські війська вкотре обстріляли сусідній з Одесою Миколаїв. А вранці було атаковано місто Вознесенськ. Ракети потрапили до житлової п'ятиповерхівки та приватних будинків.

З 1 вересня деякі чоловіки призовного віку зможуть ненадовго виїжджати за кордон.

Уряд розширив список осіб, які можуть отримати відстрочку від призову на військову службу.

Війна в Україні входить до своєї вирішальної фази – вважає ізраїльський військовий експерт Григорій Тамар. І якщо нашим військовим вдасться успішно завершити оточення російського угруповання під Херсоном – можна чекати на тектонічні політичні зрушення.

З початком російської агресії в Україні вже понад 35 тисяч вимушених переселенців знайшли притулок в Одесі. Після активізації військових дій на Миколаївському та Херсонському напрямі кількість їх почала швидко зростати.

Настали вихідні – час заслуженого відпочинку. Щоб він пройшов спокійно та безпечно, необхідно дотримуватись обмежень воєнного часу – нагадують у патрульній поліції. Зокрема, не порушувати комендантську годину та не відвідувати пляжі.

З розвитком технологій проблеми із зором стають все більш поширеними. Однак виправити короткозорість чи далекозорість – не єдине завдання офтальмологів.

20 серпня досягла піку найдовша - тижнева - магнітна буря серпня. Зумовлена ​​вона активністю, яку Сонце виявляло практично безперервно протягом усього тижня.

Події

В Одесі та області поліцейські затримали вісьмох наркозлочинців.

Уродженець Одеси незаконно виловив понад сто кілограмів риби.

В Одесі СБУ нейтралізувала Організоване злочинне угруповання. Фігуранти в умовах воєнного стану тероризували мешканців регіону та вимагали гроші.

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: