Новини Одеси 13.09.2022

Новини Одеси 13.09.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Найдовший в Україні трамвайний маршрут під назвою "Північ-Південь" запустили сьогодні в Одесі.

На Одещині ситуація відносно спокійна – повідомляють у штабі ОК.

Мобільним лазням для військових таки бути. Одеські волонтери, після 4-х місяців простоячи через брак фінансування, нарешті змогли відновити роботу.

Одна з проблем, що найбільш обговорюються з початком навчального сезону в Україні, – виїзд військовозобов'язаних студентів на навчання за кордон. Офіційно для цього достатньо вступити до іноземного вишу та підготувати низку документів. Але на практиці все виявляється набагато складніше.

Більше весіль, менше розлучень. Такою є ситуація в Одеській області. За три місяці в нашому регіоні шлюб уклали понад 5 тисяч пар.

Про відносини у сім'ї під час війни розповідає фахівець – психолог. На думку Ірини Корнетової, війна не тільки виявляє все найкраще та найгірше в нас, а й активно прискорює процес пізнання один одного.

Дистанційне навчання позбавляє дітей живого спілкування. А воно так необхідне у будь-якому, і особливо у підлітковому, віці. Заповнити цю прогалину взялися співробітники однієї з міських дитячих бібліотек.

Події

На Одещині сімейна сварка закінчилася вбивством – нетвереза ​​жінка вдарила чоловіка ножем. В результаті він помер від втрати крові.

Співробітники поліції затримали наркоторгівлю. Жителька Подільська виготовляла опій для себе та для продажу клієнтам в організованому притоні.

На Одещині затримали водія, у телефоні якого знайшли листування з російськими абонентами, а в багажнику авто – військове спорядження та набої.

За добу в Одесі сталися дві аварії із постраждалими. На вулиці Комарова Volkswagen збив жінку, яка переходила дорогу в недозволеному місці.

Всього за добу патрульні відпрацювали понад 800 викликів, перевірили 38 підозрілих громадян, у відділення поліції доставили 5 порушників комендантської години та затримали 10 нетверезих водіїв.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: