Новини Одеси 31.08.2022

Новини Одеси 31.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Останній день літа багато одеситів відзначили незапланованою акцією добра. Багато хто прийшов до станції переливання, щоб здати кров.

1 вересня в Україні стартує навчальний рік. І головне питання, яке хвилює всіх – у якому форматі діти відновлять навчання.

ЮНЕСКО підтримає заявку України на включення Одеси до списку Світової спадщини. Місто багато років чекає на цю подію.

Культурне життя в Одесі продовжується, незважаючи на війну. Нова виставка відкрилася у Музеї Західного та Східного мистецтва.

В Одесі продовжують своє навчання добровольці-рятувальники.

Разом із добровольцями в навчаннях взяли участь співробітники муніципальних служб – рятувально-водолазної та комунальної.

На три дні мешканці вулиці Столбової в Одесі залишилися без світла. Як повідомили у мерії – через потужну аварію підстанції, розташовану на заводі «Пресмаш», та подвійною пробою в основному електричному кабелі. Люди змушені були перекривати вулицю, щоби привернути увагу відповідальних служб до поломки.

Російські військові знову обстріляли об'єкти Миколаївської інфраструктури.

Капітана російського корабля, який обстрілював крилатими ракетами Одесу та Миколаїв, судитимуть. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Судно з українським зерном прибуло до Африки.

Через війну, яка триває вже понад півроку, бізнес в Україні занепадає. В уряді озвучили варіант податкової реформи, яка спрямована на підтримку українського бізнесу.

Повернення акцизів на паливо, яке сьогодні обговорюють в уряді, може вплинути на роботу аграріїв. Експерти розходяться в думках, чи позначиться новий податок на роздрібних цінах.

Події

43 рятувальники гасили масштабну пожежу в центрі Одеси – на Преображенській горів ресторан.

В Одесі горів автомобіль швидкої допомоги. Медики та водій не постраждали.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: