Новини Одеси 25.08.2022

Новини Одеси 25.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Одеський регіон продовжує приймати та відправляти зернові каравани – за добу з портів Великої Одеси вирушили ще три судна.

Україна продовжує свою місію у боротьбі із глобальним голодом. За 22 дні з початку роботи «Зернового коридору» з морських портів вийшли вже 33 судна.

На думку експертів зернового ринку, відкриття торгового коридору дозволило не лише вирішити проблеми продовольчої безпеки країн Африки та Азії, а й урятувати від банкрутства український агробізнес.

Одеській патрульній поліції виповнилося сім років.

Одеська алея зірок поповниться новими іменами. Біля Оперного театру відкриють три нові зірки на згадку про людей, які зробили величезний внесок у розвиток міста.

Після початку повномасштабного вторгнення росії евакуюваних українців прийняли в багатьох країнах Європи та світу.

Акції та концерти до Дня Незалежності України відбулися і у сусідній із Францією Німеччини.

Три нові реєстри з'являться в Україні – адресний, реєстр будівель та споруд, а також єдиний реєстр адміністративно-територіальних одиниць.

Під час воєнного стану в Україні заборонили стягнення майже всіх боргів. Єдиним винятком залишилися аліменти – адже питання утримання дітей у війну особливо критичне.

Здоров'ю очей загрожують і віруси, і механічні травми – кількість яких в Україні через воєнні дії зросла. Їхнім лікуванням займаються фахівці одеського інституту очних хвороб імені Філатова.

Події

ДТП у Суворовському районі: внаслідок аварії серйозно постраждав чоловік.

Побилися через жінку. В Одесі нетверезий ревнивець побив товариша.

В Одесі затримали підозрілого чоловіка, який наполегливо розпитував перехожих щодо розташування різних об'єктів інфраструктури.

На Одещині судитимуть трьох браконьєрів, вони завдали державі понад мільйон гривень збитків.

30 рятувальників гасили пожежу у суворовському районі Одеси – горіла одноповерхова будівля. Людей евакуювали, обійшлося без постраждалих.

В Одесі горіла сауна на дев'ятому поверсі будинку. Мешканців вчасно вивели надвір, ніхто з них не постраждав.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: