Новини Одеси 08.08.2022

Новини Одеси 08.08.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

У понеділок зранку у небі над Одеською областю збили крилату ракету морського базування на кшталт «Калібр». Ракета була випущена з підводного човна в Чорному морі.

У мінінфраструктурі прозвітували про перший успішно завершений гуманітарний рейс. Виконало його суховантажне судно Polarnet, з 12-ма тисячами тонн кукурудзи на борту.

Тим часом, в Одеському регіоні запрацював ще один порт – «Південний».

Національний банк України вже почав позбавляти ліцензії обмінні пункти, які не дотримуються нових правил. Нагадаємо, тиждень тому обмінникам заборонили виставляти табло із курсом валют.

Переселенцям уряд надає субсидії на комунальні послуги. Які та як їх отримати – розповіли в обласному департаменті соцзахисту.

В Україні з початку воєнного часу кілька разів змінювали процедуру набуття спадщини.

Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила глобальну надзвичайну ситуацію через віспу мавп.

Восени Україну може накрити нова хвиля коронавірусу.

Вже майже півроку в Україні триває повномасштабна війна. Через бойові дії мільйони громадян були змушені залишити країну та вирушити за кордон у пошуках безпеки. Але вже буквально за кілька тижнів українці, які евакуювалися у перші дні війни, можуть потрапити під оподаткування за кордоном. А це спричинить скорочення надходжень до бюджету України.

Події

На Одещині співробітники ДСНС врятували від вогню близько 30 тонн зерна та 2 тисячі тюків сіна.

В Одесі затримали чоловіка, у телефоні якого знайшли листування з російськими абонентами та фотографії об'єктів із підозрілими позначками.

За вихідні в Одесі трапилися дві аварії із постраждалими. У Малинівському районі зіткнулися три легковики.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: