Новини Одеси 23.07.2022

Новини Одеси 23.07.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Виспатися у суботу одеситам не дали – вночі двічі звучали сирени, оголошуючи досить тривалі повітряні тривоги. Ситуація посилилася до ранку: в районі 11 ранку місто зазнало масованої ракетної атаки.

Війна в Україні перекрила морські та повітряні торговельні шляхи. Трансфер продуктів, палива та інших товарів – все здійснюється наземним шляхом через пункти пропуску та митні посади на західному кордоні. У значних обсягах до країни надходить гуманітарна допомога. Оформляти її намагаються у найкоротший термін – розповідають одеські митники.

Про розблокування українських портів для вивезення зерна говорять усі європейські країни. У день підписання у Стамбулі угоди про експорт зерна до Одеси відвідала віце-президент Бундестагу ФРН Катрін Герінг Екардт. Представниця німецького парламенту побувала в Одеському морському порту, де за її словами побачила повні елеватори зерна.

Угоду про експорт зерна обговорюють у експертній спільноті. На думку українського аналітика та політолога Вадима Карасьова домовленості, підписані у Стамбулі покликані вирішити цілу низку проблем - як міжнародного, так і українського порядку.

В Україні з 24 липня запрацюють нові правила отримання посвідчень водія.

У Літературному музеї відбулося відкриття виставки робіт під назвою
Випромінювання.

Прогнози астрономів справдилися: вихідні Землі проходять під знаком магнітних бур.

Події

19 годині знадобилося одеським рятувальникам, щоб загасити масштабну лісову пожежу.

Число машин на Одеських дорогах поступово зростає, і відповідно – зростає кількість ДТП. У п'ятницю через неуважність автомобілістів у місті постраждали дві жінки.

В одеській області – черговий наркозлочин. Двоє мешканців Ананьївської громади незаконно вирощували та зберігали коноплі – повідомили в облполіції.

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: