Новини Одеси 12.07.2022

Новости Одессы 12.07.2022
Читать grad.ua в  

Головні новини Одеси

Минула ніч була неспокійною для мешканців Миколаєва. Під ранок окупанти били містом із реактивних систем залпового вогню.

Одеська обласна прокуратура відкрила чергове кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни. Приводом став ракетний удар по Одеській області, завданий у понеділок 11 липня.

Ще одну групу маленьких одеситів евакуювали з Одеси. Цього разу 30 вихованців Міського спеціалізованого будинку дитини №1 разом із супроводжуючими вирушили до міста Вільнюса. столицю Литовської Республіки.

Влітку особливо хочеться розслабитися та насолоджуватися відпочинком. Здавалося б, у сонячну погоду ніхто не повинен хворіти, однак досвідчені батьки знають, що і в теплу пору року можна зіткнутися з різними захворюваннями.

Щороку новачки-першокласники, а також школярі, які змінюють один навчальний заклад на інший, разом із довідкою про медогляд повинні принести до школи форму 063 – карту профілактичних щеплень. Дуже суворо до документа ставляться за кордоном – із цим сьогодні все частіше стикаються українці, які евакуювалися з країни.

Крім обов'язкових щеплень є також рекомендовані – які можна зробити за власним бажанням. До їх числа входить і вакцинація від коронавірусної інфекції, темпи якої з початком війни різко знизилися, особливо -; серед дітей.

Монополія на національному ринку газу. Рішенням міненергетики вартість блакитного палива для населення не повинна перевищувати 8 гривень за кубометр. Це спричинило банкрутство безлічі трейдерів. Майже 9 мільйонів українців, які були їх споживачами, тепер перейшли до постачальника останньої надії. компанії Нафтогаз.

Гранти для малого та середнього бізнесу. В рамках державної програми «е-робота», українці можуть отримати до 250 тисяч гривень на відкриття своєї справи.

Через війну в Україні різко виріс рівень безробіття. У найвигіднішому становищі виявилися айти-фахівці. Адже вони можуть працювати віддалено з будь-якої точки світу.

Події

Кілька рятувальних підрозділів гасили масштабну пожежу у Білгород-Дністровському районі, горіла приватна оселя.

За минулу добу рятувальники понад 40 разів виїжджали на ліквідацію пожеж.

В Одесі затримали жінку, яка фотографувала об'єкти інфраструктури та блокпости.

У центрі міста затримали агресивного хулігана. З'ясувалося, що чоловік перебував під впливом наркотичних речовин.

Диктор новин: Виктор Раду

Схожі новини

Коментарі



СМИ Украины: