НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Гарантоване працевлаштування в Польщі – вакансії від Jooble
Гарантоване працевлаштування в Польщі – вакансії від Jooble
Читати grad.ua у  

Сьогодні велика кількість українців бажає працевлаштуватись за кордоном. При цьому виникає багато питань: як знайти роботу, де її шукати, а також як бути впевненим, що роботодавець не підведе. Гарантована робота в Польщі може бути знайдена на перевіреному ресурсі, де потрібна вам вакансія може бути представлена в багатьох варіантах. Безліч сайтів пропонує вакансії в Польщі, але не всі з них є перевіреними та надійними. На інтернет-порталі Jooble представлені лише перевірені вакансії. Тому ви можете бути впевнені, що стовідсотково отримаєте роботу, що умови будуть відповідними.

Простий та зручний у користуванні сайт дозволяє швидко налаштувати фільтри для пошуку роботи. Ви можете обрати сферу зайнятості, бажану заробітну платню, а також місто, в якому плануєте працювати. Також перевагою є можливість сортування вакансій від найбільш свіжих. Це збільшує шанси отримати бажану роботу та дозволяє переглянути пропозиції роботодавців, які щойно розмістили оголошення.

Як знайти роботу в Польщі: рекомендації

Спеціалісти сфери HR розробили рекомендації щодо пошуку роботи, дотримуючись яких ви зможете швидше знайти роботу з гарними умовами праці.

Серед основних рекомендацій можна виділити наступні:

  1. Обрати сфери зайнятості, які відповідають вашому досвіду та освіті.
  2. Визначитись із бажаним рівнем оплати праці – при цьому не слід занижувати чи завищувати свої прагнення. Доцільно обрати оптимальний та об'єктивний діапазон заробітної платні.
  3. Визначитись із бажаними умовами праці – оплата праці за виконану роботу або робочий час; робота з проживанням або без нього; позмінна робота або звичайний графік роботи.
  4. Створіть досконале резюме та відправляйте на вакансії, які відповідають вашим вимогам.

Слід окремо розглянути останню рекомендацію щодо створення резюме, так як це вкрай важливо для працевлаштування. Ресурс Jooble дозволяє створити резюме прямо на сайті, що підвищує рівень зручності пошуку роботи. Резюме – це обличчя робітника, дивлячись яке роботодавець приймає рішення щодо влаштування людини. Резюме має бути стриманим, компактним, при цьому розкривати в повній мірі ваші навички, уміння та особисті якості.

Також доцільно додати особисте фото в резюме, так як це підвищує рівень відгуків працедавців. Слід зазначити, що роботодавці переглядають велику кількість резюме за один день. Тому на одне резюме виділяється декілька хвилин. Тому краще зробити структуроване і стисле резюме, в якому одразу можна побачити освіту, досвід роботи та особисті якості. Якщо для вакансії необхідним є знання іноземної мови або наявність водійських прав, то це слід вказати в окремому інформаційному блоці.

Переваги працевлаштування в Польщі

Переваги працевлаштування в Польщі

В сучасних умовах працевлаштування в Польщі має безліч переваг. Серед них слід виділити стабільність та високий рівень оплати праці. Так як в умовах воєнного стану велика кількість українців втратили робочі місця, то робота за кордоном є гарною альтернативою. Перевагами роботи в Польщі є можливість отримати роботу з проживанням. Це дозволяє зекономити витрати на житло, а також проживати поряд із місцем роботи. Тому обирайте вакансію, яка буде відповідати всім вашим вимогам з гідним рівнем оплати праці на зручному то простому сайті Jooble.




Схожі новини

Коментарі