НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Огляд мінеральних добрив. Питання та відповіді про «Нітроамофоску-М» від «Тетра-Агро»
Обзор минеральных удобрений. Вопросы и ответы о «Нитроаммофоске-М» от «Тетра-Агро»
Читати grad.ua у  

Вибір мінерального добрива відіграє ключову роль у підвищенні врожайності. Саме міндобриво допомагає забезпечити необхідний процес живлення рослин, сприяє їх інтенсивному росту та розвитку. Головне завдання будь-якого аграрія — правильно обрати цю продукцію, орієнтуючись на особливості вирощуваних культур й ґрунту, а також результати, які хочеться отримати у підсумку. Сьогодні у рамках огляду мінеральних добрив ми поговоримо про Нітроамофоска-М — мінеральне добриво від українського виробника “Тетра-Агро”.

Що таке нітроамофоска?

Це комплексне мінеральне добриво, до складу якого входять азот, фосфор, калій. Випускається у гранулах, які мають світло-рожевий або білий колір. У продуктовій лінійці популярного вітчизняного виробника “Тетра-Агро” продукт представлено під назвою Нітроамофоска-М. Його збагачено мінеральними речовинами, макро- та мікроелементами, які дозволяють отримати максимальний результат — багатий і якісний врожай. 

Нітроамофоска-М розроблена як універсальне добриво для усіх сільськогосподарських культур.

До переваг цього міндобрива Тетра-Агро відносимо:

  • Універсальне застосування для будь-яких сільськогосподарських рослин.
  • Нейтралізацію кислотності ґрунту.
  • Збільшення родючості ґрунту до 70% (для отримання такого результату варто дотримуватися норм використання).
  • Запобігання вимиванню органічних речовин з кореня рослин.

За відгуками аграріїв, Нітроамофоска-М добре зберігається на складі: не демонструє сегрегації. Саме тому, залишки добрива можна успішно використовувати у наступному сільськогосподарському сезоні.

Як правильно застосовувати Нітроамофоску-М?

Це добриво можна вносити в ґрунт механізовано, використовувати на домашніх господарствах та у промислових масштабах. При цьому Нітроамофоска-М добре підходить як для основного внесення, так і для підживлення у важливі періоди розвитку тих чи інших культур.

Приблизні норми внесення нітроамофоски:

  • ячмінь та пшениця – від 100 до 300 кг на 1 га;
  • зернові культури (ярі) – від 100 кг на 1 га;
  • соняшник – від 150 до 400 кілограмів на 1 га;
  • овочі (цибуля, картопля, морква) – 200-600 кг на 1 га.

Точний розрахунок варто проводити, враховуючи кліматичні умови, склад ґрунту, особливості сільськогосподарської культури, розмір запланованого врожаю, культури, які були висаджені на ділянці раніше та інші фактори.

Бажаємо щедрих врожаїв!




Схожі новини

Коментарі