НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Одеська стрілкиня завоювала «бронзу» на міжнародному турнірі
Одесская спортсменка завоевала «бронзу» на международном турнире
Читати grad.ua у  

Одеська спортсменка Крістіна Остапенко завоювала бронзову медаль на міжнародному турнірі «Grand Prix Wrocławia & Dolnego Śląska» 2024» з кульової стрільби, який проходив у Вроцлаві. Повідомляє пресслужба відділення НОК України в Одеській області.

Зазначається, що 18-річна вихованка обласної ДЮСШ стрільби Крістіна завоювала нагороду у міксті, разом із Сергієм Кулішем із Черкас. Цей турнір був етапом підготовки збірної України до світового олімпійського відбору, який відбудеться в Ріо-де-Жанейро.

В кваліфікації Крістіна із Сергієм Кулішем посіла 4-е місце, набравши 626,3 очки: у Крістіни – 312,5, у Сергія – 313,8.

В особистому турнірі у стрільбі з пневматичної гвинтівки Крістіна Остапенко посіла 6-е місце. В кваліфікації вона замкнула вісімку. Також, після довгої перерви, одеська стрілкиня виступала у змаганнях зі стрільби з малокаліберної гвинтівки (з 3-х положень).

Наступним турніром для Крістіни стане світовий олімпійський відбір, де вона боротиметься за ліцензії у двох видах стрільби – пневматичній гвинтівці і малокаліберній. Він відбудеться в Ріо-де-Жанейро з 11-го по 20 квітня. На кону, як і на Євро, буде по 2 ліцензії в кожному з видів.

Це буде передостанній відбір на Олімпійські ігри, а останній – в хорватському Осієку, на чемпіонаті Європи, який відбудеться з 20 травня по 8 червня.


Схожі новини

Коментарі