НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Одеситка завоювала дві золоті медалі на престижному турнірі в Німеччині

Одеситка завоювала дві золоті медалі на престижному турнірі в Німеччині

Одесситка завоевала две золотые медали на престижном турнире в Германии
Читати grad.ua у  

Одеська спортсменка Крістіна Оcтапенко завоювала дві золоті медалі на престижному міжнародному турнірi «H&N-Cup 2024» з кульової стрільби, який проходив в Мюнхені. Про це йдеться на сайті відділення НОК України в Одеській області.

Слідом за перемогою в особистому турнірі у стрільбі з пневматичної гвинтівки в перший день змагань 18-річна вихованка обласної ДЮСШ стрільби Крістіна Остапенко стала переможницею у змішаній категорії, разом із срібним призером Олімпійським ігор Сергієм Кулішом із Черкас. Це перші нагороди для одеської стрілкині на змаганнях такого рівня.

У другий день змагань Крістіна виграла кваліфікацію в особистому турнірі з результатом світового рівня 632,5 очки, який вище рекорда України, і лише на 2,8 нижче абсолютного світового рекорду, а також лише на 1,7 очки нижче світового рекорду серед юніорів. Втім, до фіналу одеситка не була допущена через невідповідність екіпірування стандарту.

Одеська спортсменка завоювала дві золоті медалі на престижному міжнародному турнірi

Нагадаємо, що змагання проходили на олімпійському стрільбищі, де в 1972 році олімпійським чемпіоном став одеський спортсмен Яків Железняк (у стрільбі «по кабану, що біжить»).


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: