НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » Кікбоксери Одещини везуть з Всеукраїнських змагань 39 «золотих» медалей

Кікбоксери Одещини везуть з Всеукраїнських змагань 39 «золотих» медалей

Кикбоксеры Одесской области привезли с Всеукраинских соревнований 39 «золотых» медалей
Читати grad.ua у  

З 12 по 15 вересня в Україні стався «бум» на змагання з кікбоксингу. Атлети з Одеської області не могли залишитись осторонь і проявили себе найкращим чином в різних дисциплінах та вікових категоріях. Повідомляє Одеська обласна державна адміністрація.

В місті Тернопіль відбувся Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів, в якому взяли участь майже 800 учасників з 22 областей України. За підсумками змагань 8 кікбоксерських команд Одещини вибороли 56 медалей, з них 25 «золотих», 15 «срібних» та 16 «бронзових».

Ще один Чемпіонат України з кікбоксингу WTKA серед дорослих, юніорів та юнаків проходив у місті Бровари. Спортивний захід обʼєднав понад 400 спортсменів з різних областей. Одещина на цих змаганнях була гідно представлена в усіх категоріях. В результаті - 22 медалі.

У категорії «Юнаки» спортсмени здобули 14 медалей (7 «золотих», 5 «срібних» та 2 «бронзові»). Юніори везуть додому 6 медалей, з низ 5 найвищої проби і 1 «бронза».  А дорослі здобули 2 медалі, обидві «золоті». 


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: