НОВИНИ ГРАД » Новини » Спорт » В Одесі урочисто зустріли олімпійських чемпіонок

В Одесі урочисто зустріли олімпійських чемпіонок

В Одессе торжественно встретили олимпийских чемпионок
Читати grad.ua у  

Одеситки фехтувальниці Аліна Комащук, Олена Кравацька завоювали золоті медалі в командному турнірі у складі національної збірної України на ХХХІІІ Олімпійських іграх.

Мер Одеси Геннадій Труханов привітав з перемогою спортсменок та їхнього тренера Олександра Васютіналі і нагородив їх міськими нагородами. 
За вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, піднесення міжнародного спортивного іміджу Одеси Почесною відзнакою Одеського міського голови «Знак пошани» було нагороджено заслуженого майстра спорту України, шаблістку Олену Кравацьку.

Почесну відзнаку Одеського міського голови «За заслуги перед містом» отримала заслужений майстер спорту України, шаблістка Аліна Комащук.

Також Почесною відзнакою Одеського міського голови «За заслуги перед містом» було нагороджено тренера спортсменок, заслуженого працівника фізичної культури і спорту України, заслуженого тренера України Олександра Васютіна.

Українська збірна на ХХХІІІ Олімпійських іграх у Парижі показала найкращий результат країни за золотими медалями. Загалом українські спортсмени вибороли 12 медалей, серед яких три золотих, п'ять срібних і чотири бронзових медалей.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: