НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Пожежа в багатоповерхівці: в Одесі довелося евакуювати мешканців будинку

Пожежа в багатоповерхівці: в Одесі довелося евакуювати мешканців будинку

Пожар в многоэтажке: в Одессе пришлось эвакуировать жильцов дома
Читати grad.ua у  

Вчора, 23 травня, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Хаджибейському районі, по вулиці Бугаївська. Повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що сталося загорання балкону та домашнього майна в квартирі на 9-му поверсі, 12-ти поверхового житлового будинку.

Через значну задимленість рятувальники працювали в апаратах для захисту органів дихання та зору в складі ланки газодимозахисної служби. Близько пів години знадобилось вогнеборцям для повної ліквідації пожежі, загальна площа якої склала 30 метрів квадратних.

Під час ліквідації пожежі рятувальниками по сходовим клітинам було евакуйовано 5 осіб та одного песика. Також внаслідок пожежі постраждала 62-річна жінка, яку в стані середньої тяжкості з діагнозом «отруєння продуктами горіння» госпіталізували до медзакладу.

Причина пожежі та збиток, наразі, встановлюються. Від ДСНС залучались 8 одиниць техніки та 29 вогнеборців, від Асоціації добровільних пожежників України - 1 одиниця техніки та 4 чоловіка особового складу.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: