НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » «Майстер» з ремонту велосипедів ошукав п’ятьох одеситів

«Майстер» з ремонту велосипедів ошукав п’ятьох одеситів

«Мастер» по ремонту велосипедов обманул пятерых одесситов
Читати grad.ua у  

Поліцейські встановили, що чоловік у районі, в якому орендував житло, розрекламував себе як спеціаліста з ремонту велосипедів і почав пропонувати місцевим жителям послуги у цій сфері. Люди йшли до майстра та віддавали йому свої двоколісники на техобслуговування.

Запевняючи клієнтів, що відремонтує і поверне велосипеди за кілька днів, зловмисник прямував на місцевий ринок, де продавав чуже майно.
Не дочекавшись обіцяного та зрозумівши, що має справу із шахраєм, один із ошуканих громадян звернувся в поліцію. Під час проведення слідчо-розшукових заходів правоохоронці встановили, що правопорушник за два тижні ошукав ще чотирьох громадян. Потерпілим він завдав збитків загалом майже на 38 тисяч гривень.

Один велосипед вже розшукали, наразі вживають заходів щодо повернення власникам інших чотирьох двоколісників. Шахраю повідомили про підозру у заволодінні чужим майном шляхом обману, тобто шахрайстві, у тому числі вчиненому повторно. Тепер 45-річному правопорушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: