НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі утриманець СІЗО продавав неіснуючі павербанки

В Одесі утриманець СІЗО продавав неіснуючі павербанки

продавав неіснуючі павербанки
Читати grad.ua у  

Одеські поліцейські викрили утриманця виправної колонії у шахрайстві. Чоловік, засуджений цьогоріч за надання неправомірної вигоди службовій особі та шахрайство з продажем в інтернет-мережі мобільних телефонів, налагодив свій попередній «бізнес» в одеській виправній колонії.

Повідомляє ГУНП в Одеській області.

Цього разу зловмисник розмістив на одному із популярних сайтів оголошення про продаж павербанків вартістю 1 тисяча гривень, а при спілкуванні з потенційними покупцями просив перерахувати йому завдаток у розмірі 300 гривень.

З початку листопада у такий спосіб він ошукав, а потім заблокував 13 жителів Одеси, від яких загалом отримав на телефонний рахунок 3 900 гривень. У засудженого вилучили мобільний телефон із SIM-карткою та чорнові записи з доказами протиправної діяльності.

«Підприємцю» повідомили про підозру у заволодінні чужим майном шляхом обману, тобто шахрайстві, вчиненому повторно. Тепер засуджений до 12 років позбавлення волі зловмисник вкотре понесе кримінальну відповідальність. Цього разу йому загрожує ще 3 додаткових роки увʼязнення.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: