НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі ув'язнений колонії займався інтернет-шахрайством

В Одесі ув'язнений колонії займався інтернет-шахрайством

В Одесі ув'язнений колонії займався інтернет-шахрайством
Читати grad.ua у  

Правоохоронці викрили у шахрайстві 36-річного утриманця виправної колонії.Чоловік, засуджений до трьох років позбавлення волі за вимагання, в інтернет-мережі «продавав»  неіснуючий «ВАЗ 2107».  Ув'язнений за допомогою смартфона на одній із популярних платформ онлайн-оголошень розмістив інформацію про продаж автомобіля.

Правоохоронці викрили у шахрайстві утриманця виправної колоніїЗаманюючи клієнтів привабливо низькою ціною, зловмисник запевняв усіх, хто йому телефонував, що продасть автомобіль саме йому, але оглянути його можна після передоплати в сумі від 2 до 5 тисяч гривень. З умовою «продавця» погодилися шість місцевих жителів. Одесити перераховували гроші на вказаний їм рахунок, після чого були заблоковані. Загалом шахрай заволодів у такий спосіб 19 тисячами гривень.

Правоохоронці викрили у шахрайстві утриманця виправної колонії_1Поліцейські вилучили у чоловіка чорнові записи, мобільний телефон та інші речі, що становлять інтерес для слідства. За скоєне правопорушнику загрожує ще три додаткові роки ув’язнення.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: