НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі 37-річний арештант налагодив торгівлю зброєю і продаж неіснуючого товару

В Одесі 37-річний арештант налагодив торгівлю зброєю і продаж неіснуючого товару

В Одесі 37-річний арештант налагодив торгівлю зброєю і продаж неіснуючого товару
Читати grad.ua у  

Одеські поліцейські викрили відразу у двох злочинах 37-річного утриманця слідчого ізолятора. Перебуваючи під вартою за скоєння грабежу, зловмисник встиг продати п’ять гранат та більше тисячі набоїв, а також виманити у жителів Одеси гроші за неіснуючі портативні зарядні пристрої. Про це повідомили в обласній поліції.

Чоловік знайшов покупця на чотири гранати «РГД-5», одну гранату «Ф-1» та 1196 набоїв різного калібру, які сховані на території лісосмуги неподалік Одеси, отримав за них чотири тисячі гривень і надав координати схрону.

Крім того, виявилось, що арештант перебуваючи у СІЗО шахрайським шляхом виманював гроші у одеситів. Він розмістив на одній із популярних інтернет-платформ оголошення з продажу портативних зарядних пристроїв за заниженою ціною і гарантував потенційним покупцям їх доставку після передоплати у розмірі від 400 до 500 гривень.

Зловмисник у СІЗО займався шахрайствомВтім щойно аферист отримував на мобільний телефон гроші від людей, він припиняв із ними зв'язок. В результаті таких махінацій зловмисник ошуках шістнадцятьох громадян, отримавши від них загалом майже 8 тисяч гривень.

Тепер «торговцю» загрожує сім років позбавлення волі.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: