НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі під час застілля чоловік забив свого приятеля до смерті

В Одесі під час застілля чоловік забив свого приятеля до смерті

В Одессе во время застолья мужчина забил своего друга до смерти
Читати grad.ua у  

Подія сталася вночі у багатоповерхівці в Пересипському районі Одеси за місцем мешкання зловмисника. Розповіли у ГУНП в Одеській області.

Чоловіки, зібравшись компанією, вживали алкогольні напої і під час застілля між господарем та одним із гостей виникла сварка. Власник квартири побив товариша кулаками та кухонною стільницею так, що той втратив свідомість. Непритомного потерпілого зловмисник виніс з квартири в під’їзд і повернувся до застілля.

Тіло потерпілого вранці на сходовому майданчику житлового будинку виявили місцеві жителі і сповістили на «102». Попередньо, чоловік помер від відкритої черепно-мозкової травми та перелому склепіння й основи черепа. Того ж дня правоохоронці встановили правопорушника, якого виявили за чаркою оковитої в тій самій квартирі, де він побив знайомого. У скоєному він зізнався.

Чоловіка затримали та повідомили йому про підозру. За скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі Досудове слідство, за результатами якого діям підозрюваного буде надано кінцеву правову кваліфікацію та висунуто обвинувачення, триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: