НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На кордоні з Молдовою зупинили патріотичного водія, який перевозив нелегальних пасажирів

На кордоні з Молдовою зупинили патріотичного водія, який перевозив нелегальних пасажирів

На границе с Молдовой остановили патриотичного водителя, который перевозил нелегальных пассажиров
Читати grad.ua у  

В Одеській області прикордонники виявили водія вантажівки, який нелегально перевозив через державний кордон військовозобов'язаних чоловіків. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Водій всіляко намагався запевнити охоронців кордону у своїх патріотичних намірах та відвернути увагу від «безквиткових» пасажирів. Для цього він одягнув піксельний бушлат та розмістив синьо-жовтий стяг у кабіні транспортного засобу. Під час огляду вантажівки охоронці кордону виявили трьох чоловіків. Двоє з них розмістились у спальному відсіку транспортного засобу, а третій зачаївся на підлозі.

Мешканці Чернігівської області, відшукавши в інтернет-мережі послуги з нелегального трансферу до Молдови, отримали відповідні інструкції. Спочатку вони прибули до міста Одеси та дістались автозаправного комплексу, де на них вже очікував водій.

В Одеській області виявили водія вантажівки, який нелегально перевозив через  кордон військовозобов'язаних_1

«Мандрівка» до Молдови мала обійтися по 8 тисяч доларів для кожного порушника. Половину обумовленої суми вони сплатили, решту повинні були надіслати, перебуваючи вже за кордоном.

На них складені адмінпротоколи, перевізнику загрожує кримінальна відповідальність, передбачена ст. 332 ККУ. Транспортний засіб вилучили


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: